Despre WITTENSTEIN SRL România

19 Iunie 2008, o dată importantă pentru WITTENSTEIN Șura Mică. Atunci a început totul, atunci a avut loc inaugurarea primei clădiri și deschiderea oficială a WITTENSTEIN SRL România, după 1,5 ani de construcție.
15 angajați, o hală de producție de 1200 m², o zonă administrativă de 600 m² și 4 milioane de € investiții.
Aceasta a fost investiția inițială dar întregul proiect de extindere presupune cinci faze de construcție, pe o suprafață totală de teren de aproximativ 23.500 m².
Anul 2008 a fost anul în care locația WITTENSTEIN din Șura Mică a început să producă componente pentru servo-motoare și componente pentru reductoare de înaltă precizie, componente mecatronice și componente electromecanice pentru motoare electrice, conform celor mai înalte standarde de calitate. A 3-a arie de producție este reprezentată de către linia de montaj de reductoare.
Calitatea și fiabilitatea produselor WITTENSTEIN sunt asigurate de angajații companiei, oricare ar fi ramura lor de activitate.

EXTINDEREA LOCAȚIEI

EXTINDEREA LOCAȚIEI

Dezvoltarea grupului WITTENSTEIN la nivel mondial imprimă ritmul său de creștere fiecărei filiale. Astfel, in România firma este într-un proces de creștere controlată, creându-se în mod constant noi locuri de muncă.

Leia mais

FINALIZAREA CONSTRUCȚIEI

FINALIZAREA CONSTRUCȚIEI

Etapa a doua de construcție a duplicat clădirea existentă, zona de producție s-a dublat până la 2400m 2 iar spațiile sociale dedicate angajaților au fost toate reorganizate la cele mai înalte standarde. Noua investiție creează spațiu pentru un număr de până la 160 de angajați.

Leia mais

30 DE LOCURI NOI DE MUNCĂ

30 DE LOCURI NOI DE MUNCĂ

Până la sfârșitul anului 2021, aproximativ 30 de noi locuri de muncă urmează să fie create la locația din Șura Mică.

Leia mais