Se va seta un Opt-Out-Cookie, care împiedică la o vizită ulterioară, colectarea datelor Dvs.

Găsiți mai multe informații cu privire la condițiile de utilizare și protecție a datelor aici: http://www.google.com/analytics/terms/en.html  respectiv aici: https://www.google.de/intl/en/policies/. Vă atragem atenția ca pe această pagină, Google Analytics a fost extins cu codul „gat._anonymizeIp();“ pentru a putea garanta o colectare anonimizată a adreselor IP (așa-numitul IP-Masking).

Prelucrare a datelor cu Google Analytics

WITTENSTEIN a încheiat un contract pentru prelucrarea datelor și implementează în totalitate prevederile foarte severe ale organelor pentru protecția datelor din Germania în utilizarea Google Analytics.

Caracteristici demografice la Google Analytics

Această pagină web utilizează funcția “caracteristici demografice” a Google Analytics. Prin intermediul acestuia pot fi create rapoarte care conțin informații cu privire la vârstă, gen și interese ale vizitatorilor site-ului. Aceste date își au sursa în reclamele bazate pe domenii de interes ale Google, precum și din date ale vizitatorilor de către furnizori terți.  Aceste date nu pot fi atribuite unei anumite persoane. Puteți dezactiva în orice moment această funcțiune prin intermediul setărilor de afișare în contul Dvs. Google sau puteți refuza orice colectare a datelor Dvs. prin intermediul Google Analytics așa cum este arătat la punctul „Refuzarea colectării de date”.

Google Maps

Acest site web utilizează prin intermediul API serviciul de hărți. Furnizor este Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA. Pentru utilizarea funcțiilor Google Maps este necesară salvarea adresei Dvs. IP. De regulă, aceste informații sunt transmise către un server Google din SUA, unde sunt salvate. Furnizorul acestei pagini nu are nici o influență asupra acestui transfer de date. 
Găsiți mai multe informații privitoare la tratarea datelor utilizatorilor în declarația privind protecția datelor a Google la https://policies.google.com/privacy?hl=en/

Facebook Remarketing

Acest site web folosește funcția de remarketare „Custom Audiences“ a Facebook Inc. („Facebook“). Această funcție permite afișarea utilizatorilor acestui site de reclame din domeniul lor de interes în cadrul utilizării rețelei sociale  Facebook („Facebook-Ads“). În acest scop s-a implementat pe această pagină web Remarketing-Tag al Facebook. Prin intermediul acestui tag, la vizitarea paginii web, se creează o legătură directă cu serverele Facebook. Se transmite în acest demers serverelor Facebook că ați vizitat acest site iar Facebook alocă această informație contului Dvs. personal de utilizator Facebook. Informații detaliate cu privire la colectarea și utilizarea datelor prin intermediul Facebook, precum și cu privire la drepturile și posibilitățile Dvs. de protejare a sferei Dvs. private găsiți în informațiile de securitate a datelor ale Facebook la https://www.facebook.com/about/privacy/. Ca alternativă, puteți să dezactivați funcția de remarketare „Custom Audiences“ accesând https://www.facebook.com/settings/?tab=ads#_=_. În acest scop trebuie să fiți autentificat în Facebook.

LinkedIn Remarketing

Acest site web utilizează tehnologia de analiză și de urmărire a conversiei LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA. La fiecare accesare a uneia dintre paginile noastre, care conține funcțiile LinkedIn, se creează o legătură cu serverele LinkedIn. LinkedIn este astfel informat că ați vizitat site-urile noastre cu adresa Dvs. IP. Cu ajutorul tehnologiei amintită anterior aparținând LinkedIn vă pot fi afișate reclame mai relevante, bazate pe interesele Dvs. De asemenea, WITTENSTEIN primește de la LinkedIn rapoarte compilate și anonime privind activitățile de afișare și informații despre cum interacționați cu acest site web.  Găsiți mai multe informații cu privire la protecția datelor a accesând: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy. Puteți refuza analizarea comportamentului Dvs. de utilizator de către LinkedIn precum și afișarea recomandărilor bazate pe interesele Dvs. (“Opt-Out“); pentru aceasta, dați click în câmpul „Refuzare în LinkedIn” (pentru membri LinkedIn) sau „Refuzare“ (pentru ceilalți utilizatori) la următorul link: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out.

Newsletter

În măsura în care optați pe acest site pentru primirea de buletine de știri (newsletter), avem nevoie de adresa Dvs. de e-mail precum și de informații care să ne ofere certitudinea că Dvs. sunteți deținătorul respectivei adrese de e-mail și că sunteți de acord cu primirea buletinului de știri (așa-numita procedură Double-Opt-In). Nu se colectează alte date respectiv se colectează oferite în mod voluntar. Folosim aceste date exclusiv pentru transmiterea informațiilor solicitate respectiv pentru a răspunde întrebărilor Dvs. și nu le transmitem terților din afara grupului WITTENSTEIN.

Prelucrarea datelor inserate în formularul de înregistrare pentru buletinul de știri are loc exclusiv pe baza acordului Dvs. (Art. 6 Alin. 1 lit. a) UE RGPD). Acordul furnizat pentru salvarea datelor, a adresei de e-mail precum și folosirea acesteia pentru transmiterea buletinului de știri pot fi retrase oricând de Dvs., eventual prin link-ul de dezabonare din buletinul de știri.  Rămâne neafectată legalitatea prelucrării de date anterioară retragerii Dvs.

Datele în scopul primirii buletinului de știri salvate de Dvs. la noi, sunt păstrate până în momentul în care renunțați la primirea buletinului de știri, moment în care ele vor fi șterse. Datele care au fost salvate la noi în alte scopuri (de ex. pentru desfășurarea unui contract) rămân neafectate de acest demers. 

Modificarea declarației noastre privind protecția datelor

Ne rezervăm dreptul de a ne modifica măsurile de siguranță și de protecție a datelor, în măsura în care acest lucru devine necesar în urma evoluției tehnice. În aceste cazuri vom adapta în mod corespunzător și indicațiile noastre cu privire la protecția datelor.  Vă rugăm, din acest motiv, să consultați mereu cea mai recentă versiune a declarației noastre privind protecția datelor. 

Siguranța datelor

Am luat măsuri de siguranță tehnice și organizatorice  pentru a proteja datele Dvs. cu caracter personal de pierdere, distrugere, manipulare și acces neautorizat. Toți angajații noștri și toți terții implicați în prelucrarea de date sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor cu caracter personal. 

În cazul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal pe această pagină web, informațiile sunt transmite criptat, pentru a preveni un abuz asupra acestora de către terți. Măsurile noastre de siguranță sunt prelucrate în mod continuu conform evoluției tehnologice.  

Copii și tineri

Persoane sub 18 ani nu ar trebui să ne transmită date cu caracter personal fără acordul tutorelui lor legal.  Nu solicităm date cu caracter personal de la copii și tineri, nu le colectăm și nu le transmitem către terți. 

Refuzare corespondență publicitară

Este interzisă utilizarea datelor de contact publicate pe această pagină pentru transmiterea de materiale publicitare și de informare care nu au fost solicitate în mod expres, inclusiv mesaje spam. În cazul încălcării acestei prevederi, ne păstrăm dreptul de a iniția pașii legali corespunzători.

Declinare a responsabilității pentru conținuturile paginilor de internet conexe externe 

Atâta vreme cât utilizați link-uri externe, care sunt oferite în cadrul paginilor noastre web, această declarație privind protecția datelor cu caracter personal nu se extinde și asupra acestor link-uri. Dacă oferim link-uri, ne străduim să ne asigurăm că și acestea respectă datele noastre de protecție și siguranță a datelor. Cu toate acestea, nu avem nici o influență asupra respectării prevederilor de siguranță și de protecție a datelor de către alți furnizori. Vă rugăm din acest motiv să vă informați cu privire la declarațiile privind datele cu caracter personal puse la dispoziție pe paginile web ale celorlalți furnizori.