COVID-19: WITTENSTEIN – continua sa fie functional.

La WITTENSTEIN, noi urmarim permanent evolutia situatiei privind COVID-19 si generam masurile potrivite pentru ne proteja angajatii si pentru a mentine continuitatea aprovizionarii clientilor nostri.

 

In prezent, putem produce si livra fara nici o restrictie.

Facem tot ce ne sta in puteri pentru a mentine productia in fabricile noastre si pentru a furniza produsele la acelasi standard de calitate. Scopul nostru e sa ne servim clientii cat de eficient putem. Acest lucru se aplica in special sectoarelor in care oferim solutii pentru infrastructura critica. Pana acum toate operatiunile comerciale s-au desfasurat normal si profitam de nivelul nostru inalt de integrare verticala.
 

Sanatatea angajaților nostri constituie o prioritate.

Am implementat permanent masuri pentru protectia angajatilor nostri, chiar de la inceputul raspandirii COVID -19. Pe langa respectarea stricta a masurilor sporite de igiena, folosim si regula conform careia fiecare echipa/departament se imparte in doua schimburi/grupe. Aceste grupe lucreaza pe rand de acasa sau de la serviciu. Reducand numarul de persoane din birouri ne conformam normei distantarii sociale. In productie, aceasta se face prin alocarea unui timp suplimentar, intre cele doua schimburi.
 

Pastram legatura.

Chiar si in aceste momente dificile, acordam o mare importanta in a fi in contact cu clientii nostri. Toate numerele de telefon si adresele de E-mail sunt disponibile, ca si pana acum. Datorita intalnirilor virtuale, putem comunica si face-to-face si sa cautam impreuna solutii si metode. Si, daca aveti nevoie de motorul perfect pentru aplicatia dumneavoastra, mu ezitati sa folositi instrumentele noastre de dimensionare. Acestea va vor ajuta sa selectati usor si rapid cutia de viteza optima, sa proiectati secvente cinematice complexe sau sa descarcati date CAD in mod convenabil.

Noi va multumim.

  • Multumim tuturor celor care s-au angajat sa protejeze sanatatea persoanelor expuse, pe masura ce combatem pandemia de coronavirus.
  • Multumim tuturor celor care pastreaza infrastructura functionala si care mentin principalele resurse pentru populatie.
  • Multumim societatii in general pentru preocuparea de a asigura binele tuturor. 
  • Multumim autoritatilor pentru actiunile lor rapide si decisive.
  • Multumim tuturor celor care gandesc „out of the box”, si care au adus critici bine intemeiate si care se exprima democratic.
  • Multumim clientilor care, in pofida acestei crize, si-au mentinut increderea in noi.
  • Multumim furnizorilor si colaboratorilor nostri care, in pofida dificultatilor, ne furnizeaza serviciile la cel mai bun nivel posibil.
  • Multumim tuturor angajatilor nostri care mentin neintrerupta activitatea societatii, chiar si in aceste conditii neprielnice. 

Masuri selectate.

Masuri stricte de igiena.

Indemnam toti angajatii sa respecte intocmai masurile de igiena si ne straduim sa ridicam nivelul constientizarii importantei respectarii regulilor de contact social.

Distantare spatiala.

Prin sistemul de rotatie a activitatii personalului administrativ (de la birou si de acasa), facilitam respectarea regulilor de distantare sociala.

Program in schimburi, fara interactiune.

Am stabilit schimburi esalonate de ture, pentru a reduce expunerea personalului.

Logistica separata.

Acceptarea marfurilor este parte separata de receptia marfurilor.

Sedinte virtuale.

Organizam conferinte prin Skype sau telefonic, limitand intalnirile directe, face-to-face. Asta se aplica in cazul tuturor: clienti, parteneri, angajati, furnizori. 

Limitarea calatoriilor.

Sfatuim angajatii nostri sa renunte la calatoriile de afaceri, pe teritoriul Germaniei, care nu e strict necesara. Exista o interdictie pentru calatoriile de afaceri internationale. De asemenea, va recomandăm sa limitati, pe cat posibil, calatoriile personale.

Evitarea transportului public.

Angajatii nostri nu ar trebui sa foloseasca transportul in comun.

Grupul operativ intern.

Grupul nostru operativ intern furnizeaza zilnic, angajatilor nostri informatii si le explica diversele masuri luate.