COVID-19: Suntem aici pentru a va ajuta!

La WITTENSTEIN urmarim cele mai recente evolutii ale COVID-19 si stabilim masuri adecvate. Pentru a ne proteja angajatii si a menține o continuitate optimă a aprovizionării cu clienții noștri, chiar dacă numărul de cazuri este în creștere, ne-am intensificat măsurile de precauție și mai mult, cu efect din octombrie 2020.
 

Suntem in continuare capabili sa producem si sa livram fara nici o restrictie.

Inca de la inceputul pandemiei, am facut tot ce ne-a stat in putinta pentru a mentine productia in fabricile noastre si pentru a furniza produsele la acelasi standard de calitate. Scopul nostru e sa ne servim clientii fara nici o restrictie. Pana acum toate operatiunile comerciale s-au desfasurat normal si profitam de nivelul nostru inalt de integrare verticala.
 

Sanatatea angajaților nostri constituie o prioritate.

Am implementat permanent masuri pentru protectia angajatilor nostri, chiar de la inceputul raspandirii COVID -19, si, intre timp, sunt stabilite ferm in procedurile noastre. Pe langa respectarea stricta a masurilor sporite de distantare si igiena, avem si o politica de a imparti personalul de la birouri in 2 echipe si de a lucra in echipa alternativ, de acasa sau de la sediu. In productie, aceasta se face prin alocarea unui timp suplimentar, intre schimburi.
 

Pastram legatura.

Chiar dacă, inca o perioada de precautie - împreună cu situația individuală de risc din regiunea locală - va continua să fie primordială pentru o perioadă destul de lungă, totuși, atunci când organizăm vizite sau întâlniri de afaceri, am stabilit si setat un contact strans cu clientii nostri. Toate numerele de telefon si adresele de E-mail sunt disponibile, ca si pana acum. Datorita intalnirilor virtuale si a unei serii intregi de webinarii, putem comunica si face-to-face si sa cautam impreuna solutii si metode. Si, daca aveti nevoie de motorul perfect pentru aplicatia dumneavoastra, nu ezitati sa folositi instrumentele noastre de dimensionare. Acestea vă vor ajuta să selectați rapid și ușor cutia de viteze cea mai potrivită, să proiectați secvențe cinematice complexe sau să descărcați în mod convenabil datele CAD. 

Noi va multumim.

  • Multumim tuturor celor care s-au angajat sa protejeze sanatatea persoanelor expuse, pe masura ce combatem pandemia de coronavirus.
  • Multumim tuturor celor care pastreaza infrastructura functionala si care mentin principalele resurse pentru populatie.
  • Multumim societatii in general pentru preocuparea de a asigura binele tuturor. 
  • Multumim autoritatilor pentru actiunile lor rapide si decisive.
  • Multumim tuturor celor care gandesc „out of the box”, si care au adus critici bine intemeiate si care se exprima democratic.
  • Multumim clientilor care, in pofida acestei crize, si-au mentinut increderea in noi.
  • Multumim furnizorilor si colaboratorilor nostri care, in pofida dificultatilor, ne furnizeaza serviciile la cel mai bun nivel posibil.
  • Multumim tuturor angajatilor nostri care mentin neintrerupta activitatea societatii, chiar si in aceste conditii neprielnice. 

Masuri selectate.

Masuri stricte de igiena si distantare sociala.

Indemnam toti angajatii sa respecte intocmai masurile de igiena si de distantare sociala si ne straduim sa ridicam nivelul constientizarii importantei respectarii regulilor de contact social.

Distantare spatiala.

Prin sistemul de rotatie a activitatii personalului administrativ (de la birou si de acasa), facilitam respectarea regulilor de distantare sociala.

Program in schimburi, fara interactiune.

Am stabilit schimburi esalonate de ture, in zonele de productie, pentru a reduce expunerea personalului.

Logistica separata.

Acceptarea marfurilor este parte separata de receptia marfurilor.

Sedinte virtuale.

In principal, organizam conferinte prin Skype sau telefonic, limitand intalnirile directe, face-to-face. Asta se aplica in cazul tuturor: clienti, parteneri, angajati si furnizori. Întâlnirile personale esențiale sunt limitate la un grup mic de oameni, pentru a facilita respectarea regulilor de distanțare socială.

Limitarea calatoriilor.

Ne sfătuim angajații să renunțe la toate călătoriile de afaceri care nu sunt strict necesare. Călătoriile internaționale de afaceri sunt permise numai în cazuri excepționale și sunt supuse reglementărilor de intrare și ieșire aplicabile țării în cauză.

Evitarea transportului public.

Angajatii nostri nu ar trebui sa foloseasca transportul in comun.

Grupul operativ intern.

Grupul Task Force oferă angajaților informații periodice și  explică diferitele măsuri luate sau relaxarea acestor masuri.